Bieren van het vat Wedelse Molen

Martens Pils

Biertype: ondergistend bier van het Pilsener-type Uitzicht: licht goudkleurige pils met een fijnbellige witte vaste schuimkraag Aroma: licht fruitig met een typische frisse pilsgeur Smaak: zeer harmonieus mild mondgevoel en evenwichtige, uitnodigende en fijne hopbitterheid, verfrissend en dorstlessend. Alc. 5,0% vol.
€1,90

Sezoens

Sezoens heeft een milde smaak en typisch hoppig karakter. Deze smaak is afkomstig van het speciale procédé van dry-hopping: hierbij worden verse aromatische hopbellen toegevoegd tijdens de rijping (nagisting). Alc. 6,0% vol.
€2,00

Maredsous Blond

Maredsous Blond 6° verenigt diverse mout en hopcomponenten tot een harmonieuze smaakbeleving. Een toets van fruitigheid verrijkt de overwegend friss, lichtbittere afdronk. Een ideale dorstlesser met net ietsje meer. Alc. 6,0% vol.
€3,00

Maredsous Donker

Maredsous Bruin 8° met zijn getaande, diepbruine bourgogne-kleur herbergt een zeer expressief palet aan aroma's. Een royaal karamelbouquet wordt aangevuld met meesterlijk gedoseerde fruit - en kruidtoetsen. Alc. 8,0% vol.
€3,20

Maredsous Tripel

Maredsous Tripel 10° kleurt diepblond en wordt gekenmerkt door een zeer fijne, bijna feestelijke, pareling. Zuur, zoet en bitter smelten perfect samen in en zuivere, volle smaak met hartverwarmende afdronk. Zijn evenwicht maakt van deze tripel een dankbaar ingrediënt in de keuken. Alc. 10,0% vol.
€3,50

De Koninck

De Koninck is het pronkstuk van de brouwerij en verrast door de typische, moutige smaak. Bierkenners appreciëren dit amberkleurig bier van hoge gisting (25 à 27°) omwille van zijn toegankelijke smaak en gematigde alcoholpercentage. Alc. 5,2% vol.
€2,50

La Chouffe Blond

LA CHOUFFE is een niet gefilterd blond bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. Alc. 8,0% vol.
€3,00

N’ice Chouffe

N’ICE CHOUFFE is een sterk bruin bier. Gekruid (tijm en curaçao) en met een lichte hopsmaak, een goed evenwichtig bier. N’ice Chouffe is niet gefilterd, zowel in de fles als in het vat hergist. Alc. 9,0% vol.
€4,00

Tripel D’anvers

Laat je verrassen door de lichtzoete smaak van de eerste slok en de frisse, sprankelende toetsen. Geniet van het kruidige aroma met subtiele hints van sinaasappelschil en koriander en de volmondige afdronk. Alc. 8,0% vol.
€3,50

Bier van de maand

€4,00