Bieren in fles Wedelse Molen

Martens Pils flesje

Martens Pils is een pils met grote klasse die wereldwijd waardering geniet. Alc. 5,0% vol.
€1,60

1758 IPA

Alc. 6,0% vol.
€4,00

Kristoffel Blond

Het blonde kristoffelbier is gebrouwen met gerstemout, maïsgries, suiker en met een speciale selectie van aromatische hopsoorten. Alc. 6,0% vol.
€3,00

Kristoffel Donker

De donkere Kristoffel is gebrouwen met een unieke selectie van speciale mouten en aromatische hopsoorten. Alc. 6,0% vol.
€3,00

Kristoffel Witte

Kristoffel Witbier is gebrouwen met gerstemout, tarwe, haver, edele hopsoorten en kruiden. Alc. 5,0% vol.
€3,00

Tafelstout

Alc. 0,5% vol.
€1,80

Westmalle Trappist

Roodbruin en briljanthelder met romig lichtbruin schuim – caffe latte volgens sommigen. Het schuim is zeer wandklevend en zeer stabiel. Alc. 7,0% vol.
€3,50

Westmalle Tripel

De Tripel van Westmalle is een helder, goudgeel trappistenbier. Het langzame brouwproces en de nagisting op fles leveren een complex bier op, met een fruitige geur van rijpe banaan en een mooie, genuanceerde hopneus. De zachte en romige smaak, met een bittere toets gedragen door het fruitaroma, heeft veel finesse en elegantie. Alc. 9,5% vol.
€4,00

Achelse Trappist

Alc. 8,0% vol.
€3,50

Achelse Bruin

Alc. 8,0% vol.
€3,50

Chimay Rood

In de mond is het bier lichtzoet en moutig met een lichte bitterheid; de nasmaak is lang en droogbitter. Alc. 7,0% vol.
€3,50

Chimay Wit

De Chimay Tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid in een zeldzaam evenwicht. Alc. 8,0% vol.
€3,70

Chimay Blauw

De Blauwe Chimay is een donker bier met een krachtig aroma en een complexe smaak die met de jaren beter wordt. Het bier heeft een geur van fijne kruiden. De afdronk is relatief droog met een toets van karamel. Alc. 9,0% vol.
€4,00

La Trappe Blond

La Trappe Blond is een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere, en moutige smaak. Alc. 6,5% vol.
€3,50

La Trappe Donker

La Trappe Dubbel is een klassiek donker trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. Alc. 7,0% vol.
€3,50

La Trappe Wit

La Trappe Witte Trappist is een doordrinkbare, frisse dorstlesser. Zacht moutig, licht zurig, en prikkelend door het koolzuurgehalte. Alc. 5,5% vol.
€3,50

Trappist Orval

De grondstoffen van het bier van Orval zijn bronwater, gemoute ‘tweerijïge’ lentegerst, aromatische hopvariëteiten en vloeibare kandijsuiker. Alc. 6,2% vol.
€3,50

Armand Ter Dolen

Een fruitig blond bier met een explosie van citrus, resultaat van dry-hopping met de Amerikaanse hopsoort Cascade. Om zoveel mogelijk hoparoma’s te bewaren wordt het bier niet gefilterd. Dit bier is mooi licht troebel en heeft een kraakwitte schuimkraag. Alc. 7,0% vol.
€3,50

Bink Blond

Dit drinkbier met een echt hoppig karakter is de perfecte dorstlesser. De ingrediënten zijn: twee moutsoorten, twee Belgische hopsoorten, brouwwater en gist. Blonde bink is een fris en licht verteerbaar bier met een hoppige neus en een bittere nasmaak. Alc. 5,5% vol.
€3,00

Bink Winterkoninkske

Dit winterbiertje is een donker en hartverwarmend bier met een volle zuivere, licht zoetige smaak en een lange, zachte bittere afdronk. Alc. 8,3% vol.
€3,50

Herkenrode Bruin

Dit orange-amber abdijbier is gebrouwen met 100% Munichmout van zomergerst en gehopt met enkel aromatische hoppen. Alc. 7,0% vol.
€3,50

Duvel

Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak. Alc. 8,5% vol.
€3,50

Duvel Tripel Hop

Bij Duvel Tripel Hop gebruiken we aromahop Citra als derde hopsoort. Deze hop wordt geteeld in de Yakima Valley in Washington en verrijkt het smaakpalet van Duvel met frisse toetsen van pompelmoes en tropisch fruit. Alc. 9,5%+ vol.
€4,00

Gueuze Mort Subite

Alc. 4,5% vol.
€2,50

Bitburger 0,0 alcohol vrij

Alc. 0,0% vol.
€2,50

Scotch Watneys

Watneys Scotch is een donkerrood bier, waarbij tijdens de degustatie een aroma van karamel naar boven komt, evenals de smaak van rijpe bosvruchten (kersen). Deze sensatie wordt nog geaccentueerd door de smaak van gebrande moutsoorten. Alc. 8,0% vol.
€3,70

Rodenbach

De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. Rodenbach bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. Alc. 5,2% vol.
€2,60

Biercocktail

€10,00

Liefmans kriek

Dit sprankelende aperobier met zijn lichtrode kleur komt helemaal tot zijn recht in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas. Geniet van de frisse & intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen. Alc. 5,0% vol.
€2,50